onsdag 20 april 2011

Köksredskap, bra och mindre bra

Bra och mindre bra köksredskap i köket.

Teflonpannor är endast avsett för låga temperaturer. (Vi har hört talas om teflonhjärnor).

Använd aldrig mikrovågsugn, dels av mikrovågsstrålning under gång och i maten. Den förstör näringsinnehållet i maten. Förändrar vitaminer, mineraler och näringsämnen som finns i maten till att omvandlas till fria radikaler = kroppen blir sur.

Mikrovågsuppvärmd mat ger också upphov till artfrämmande ämnen, som kan vara cancerframkallande, skadliga för nervsystemet (neurotoxiska) och aktiverar (immunsystemet) Immunförsvaret.

Värm aldrig barnens bröstmjölkersättning eller välling i nappflaskan av plast (som innehåller Bisfenol A och är cancerframkallande) + att det slår ut näringsinnehållet. Använd glasflaskor och den vanliga spisen
Barn har känslig mage, blir de dessutom utsatta för strålning i maten, så blir det ännu sämre tarmfunktion som leder till sämre immunförsvar.
Finns nappflaskor av Polypropen (förtas PP). Ej Bisfenol A, de som innehåller skadligt ämne är ofta märkta PC eller 7 i en triangel. Återvinningssymbolen i övriga plastmaterial.

Strålning, vaccinationer och tungmetaller som modern har blivit utsatt för, kan vara en viktig bidragande orsak till att barn utvecklar autism.
Våra barn får ärva gifter från modern som foster (moderns amalgam) via amning.
Vi som blivit tungmetallförgiftade måste tänka på att äta rätt och giftfri mat.

Drick rent vatten 1,5-2,0 lit/dygn. Det hjälper njurar och lever att rena kroppen.
Det går inte att bara skydda kroppen från elektromagnetiska fält och mikrovågsstrålning, vi måste även hjälpa kroppen att komma tillbaks genom rätt kost och kosttillskott.
Ju längre tid vi får vänta, ju längre tid tar det för oss att komma tillbaks och det kan ge skada för livet.

Ann-Louise K. Reiver

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar