lördag 12 november 2011

Är Svenska samhället kurrumperat?

Drevet mot den nya S-ledaren Juholt luktar skit, ska media granska saklighet så vänder man på hela byket och inte bara något utvalt objekt. Ska media granska så krävs det att vara ärlig och saklig på alla punkter och det gäller alla i samma byk (alla politiker i riksdag och regering).
Med detta mediadrev har vi fått det bekräftat ännu en gång att den demokrati i Sverige som många politiker talar om är förvrängd och förljugen, som det visat sig i debatten finns bara en vilja att sätta dolken i ryggen på närmaste motståndare och sedan själv framstå som ett ”oskyldigt helgon”.
Inom samtliga partier finns riksdagsmän och ministrar på samma bidragsnivå som Håkan Juholt, men oj så tyst det var i media då. Det man inte vill veta känner man inte till, det kallar jag för trångsynthet.
Det finns alltför mycket ekonomiska intressen och multinationella företag som styr våra politiker och Sveriges ekonomi. Enligt grundlagen är våra politiker valda på uppdrag av oss medborgare, men som det nu visat sig är det lobbyisternas uppdrag som många politiker arbetar för, vi väljare existerar bara i valtider (i bästa fall).
Att sedan många medborgare kan ha svårt att inse att det är vi som hela tiden blir lurade av vackra ord med guld och gröna skogar är att beklaga.
En annan fråga som man kan ställa: Var har alla vardagliga sossar hållit hus under mediadrevet? Varför har inte de ”sanna sossarna” gjort sig hörda? Det var bara de besvikna före detta sossar som fanns publicerade i media, bara det visar hur sjukt ”oberoende media” är, nä – fy så ruttet, när media och samhället återspeglar i denna opartiskhet och falskhet.

I samtliga av Sveriges parti finns det ärliga och förtroendevalda som med heder arbetar för sin uppgift, men tyvärr finns också motsatsen. I bibeln står det: ”Den av er som inte syndat kastar första stenen.”
Media är styrda av ekonomiska intressen och dolda uppdragsgivare, som är mer intresserad av sina pengar än av saklighet i demokratin.

Ett annat problem i demokratin är när Håkan Juhult och Lars Ohly vägrar att medverka i partiledardebatten i Agenda tidigare för att Sverigedemokraterna medverkade och stod placerad på samma sida som (S), (V) och (MP). Även om jag inte har några sympatier för Sverigedemokraterna så är det ändå svenskar röstberättigade medborgare som röstat in dem i riksdagen i demokratiska val, då gäller Sveriges grundlag och respekt för alla invalda, oavsett vad man sedan tycker. Skärp dej Håkan Juholt och Lars Ohly, vissa att ni kan uppträda som partiledare.
Nu får Håkan Juholt skärpa sig om han ska stärka det socialdemokratiska partiet och inte uppträda som en vilsen praktikant.
A-L E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar